Promotie exploziva la Cartea de nisip!


Promotie Litera - Cartea de nisipGrupul Librarium si Editura Litera International deruleaza o promotie exploziva in perioada 6 iulie – 6 august a. c. – la achizitionarea volumului „Marele dictionar vizual in 5 limbi”, cumparatorii vor primi cadou 6 enciclopedii din colectia Descopera Lumea.

Bestseller international, volumul „Marele dictionar vizual in 5 limbi” este considerat drept cel mai mare dictionar vizual din lume si a fost vandut in peste 6 milioane de exemplare in intreaga lume, fiind editat si tradus in 26 de limbi.

Acesta cuprinde 32 000 de cuvinte in fiecare din limbile romana, engleza, franceza, spaniola si germana, 6 000 de ilustratii si peste 800 de subiecte. Este structurat in 17 capitole tematice precum Astronomie, Pamant, Regnul vegetal si animal, Corpul uman, Alimente si bucatarie, Casa, Bricolaj, Imbracaminte, Accesorii si articole pentru uz personal, Arta si arhitectura, Comunicatii si birotica, Transport si vehicule, Energie, Stiinta, Societate sau Sporturi si jocuri.

Dictionarul este conceput astfel incat cuvantul cel mai potrivit sa fie gasit rapid, indiferent ce tip de notiune este cautata si indiferent de context – fie ca e vorba despre mediul profesional sau scolar, fie ca e vorba despre mediul personal – in familie sau in conversatiile din timpul liber. Combinatia dintre ilustratiile extrem de sugestive si detaliate si claritatea limbajului, ajuta la insusirea si dezvoltarea corecta a proprietatii fiecarui cuvant. Orice termen, oricat de abstract sau de complex, este clarificat si intregit ca sens de imaginea care il reprezinta.

Volumul poate fi folosit pentru cautarea unui cuvant necunoscut, pentru verificarea sensurilor unei notiuni, pentru a identifica cele mai potrivite concepte in cadrul unei campanii publicitare sau ca suport educational in invatarea unei limbi straine.

La achizitionarea acestui fabulos dictionar, Editura Litera International ofera cadou 6 enciclopedii de referinta pentru copii. Detaliate, cu ilustratii bogate, fotografii relevante si descrieri surprinzator de vii, antreneaza si incurajeaza cititorii sa descopere o parte a istoriilor fascinante despre Tehnica, Sporturi si jocuri, Marile inventii ale tuturor timpurilor, Zbor, Exploratori si Constructiile monumentale realizate de-a lungul istoriei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s