Madonna la Cartea de nisip


viata cu sora mea Madonna - 39 leiDacă vrei să o cunoşti pe Madonna, să ştii că o găseşti la noi în librărie. E la noi de ceva vreme însoţită de fratele ei Christopher despre care se spune că o cunoaşte cel mai bine şi care îţi va dezvălui aspecte interesante din viaţa celebrei  starlete.

Vroiai să îl cunoşti pe Michael Jackson dar ai ratat ocazia. Nu repeta greşeala cu Madonna. Vino la Cartea de nisip şi fă cunoştinţă cu megastarul. Îi place să stea la raftul cu noutăţi Humanitas.

Este vorba despre o carte, pentru cei care chiar au crezut cele de mai sus. Iată în continuare prezentarea editurii :

Madonna e prezentă sub toate chipurile şi măştile ei în aceste pagini: de la „fetiţa tatii“ de altădată până la marea doamnă căsătorită cu Guy Ritchie, trecând prin numeroase ipostaze intermediare: baterista punk, Boy Toy, Material Girl, doamna Sean Penn, iubita lui Warren Beatty, mama afectuoasă, adepta cultului Cabala.

Fratele ei ştie mai bine ca oricine ce se ascunde înapoia fiecărui chip strălucitor pe care Madonna şi l-a construit cu trudă. Şi nu se sfieşte deloc s-o spună. Este cu siguranţă critic faţă de Madonna, dar o priveşte, în acelaşi timp, cu iubire şi fascinaţie. Şi de aceea, în mod paradoxal, imaginea megastarului nu are de suferit, dimpotrivă; dublată de imaginea femeii reale, capătă profunzime.

Christopher Ciccone a trăit 47 de ani în preajma celei mai celebre femei a vremurilor noastre.

A crescut alături de Madonna şi ceilalţi patru fraţi ai lor, a fost apoi dansatorul ei de fundal, asistentul personal, costumierul, decoratorul, regizorul artistic, managerul ei de turneu. O cunoaşte perfect, iar extraordinarele lui confesiuni pe asta se bazează. Le-a scris ca formă de psihoterapie, de catharsis. Un detaliu cu importanţa lui în carte este că fratele Madonnei e gay.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s