Bucurii pentru copii


ateliere pentru copii

Am ascuns în librarie // Cam tot ce îţi place ţie:

Joacă, jocuri, jucării // Snoave, scrieri, fantezii...

Unde este locul lor? // Camera Copiilor!

Odată încheiată vacanţa de vară, atelierele de creaţie de la Cartea de nisip şi-au scuturat săndăluţele de praf, şi-au descâlcit codiţele şi-au ascuţit creioanele colorate, iar acum îi aşteaptă cu nerăbdare pe micuţii lor prieteni în Camera Copiilor. Din octombrie până hăăăt! în decembrie ne adunăm în jurul unor după-amieze frumoase de sâmbătă (începând cu ora patru) descoperind pas cu pas cum să devenim Prietenii Cărţii.

Modulul 1 // ATELIERE DE LECTURĂ // 10, 17, 24 octombrie

La atelierele de lectură, Alina Manea, filolog, şi piticuţii de cinci până la şapte ani citesc basme din trei ţări, se bucură de teatrul de păpuşi, pătrund uşurel în poveste încercând să-i desluşească misterele şi să-i înţeleagă poveţele.

Modulul 2 // ATELIERE DE CREAŢIE // 07, 14, 21 noiembrie

La atelierele de creaţie, Mihaela Christi, prospector, şi micuţii artişti de şapte până la 11 ani ascultă poveşti scrise de copii pentru copii, creionează scenete din poveste, află câte şi mai câte despre parcursul fabulos al cărţii şi, la final, îşi proiectează o expoziţie şi o cărticică.

Modulul 3 // ATELIERE DE SCRIERE CREATIVĂ //05, 12, 19 decembrie

Atelierele de scriere creativă adună copii de 11 până la 15 ani, sub oblăduirea Andreei Varga, filolog, pentru a descoperi împreună ce înseamnă să scrii, aflând şi exersând câteva dintre regulile după care se scrie un text, imaginând personaje noi şi, cel mai important, supunând unor analize critice rezultatul creaţiei. Textele sunt apoi adunate într-un volum.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile: pe mail ateliere@grupullibrarium.ro, la telefon 0256/433.094; 0756.158.765 (Victor Marian); 0756.158.764 (Eliza Dumitraşcu) sau direct în librarie în caietul de înscrieri. Participarea este liberă.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s