Recomandarea de astăzi este Duma Key de Stephen King! -20%


duma key

Recunosc că recomand aceast ultim roman al lui Stephen King din postura de fan al său. Am aşteptat cu nerăbdare traducerea de la Nemira şi pot să spun că romanul nu m-a dezamăgit. “Regele” face un nou tur de forţă pe tărâmul fricii şi îi iese, ca de obicei, foarte bine. Tensiune psihologică şi apăsare necunoscutului iese din paginile cărţii şi îţi umple camera. Scoicile scârţâinde şi desenele suprarealiste îţi pot bântui visele. Valurile mării învolburate şi nisipul tremurând îţi pătrund prin geamuri şi pereţi purtându-te pe aripi de fantezie spre plaja de la Duma key.

Această carte merită nu numai datorită atmosferei pe care o creează ci şi pentru că:

  1. este o carte scrisă totuşi de maestrul genului horror şi nu dezamăgeşte. Incursiunea în psihologia recuperatorie şi pictură se dovedeşte a fi extrem de interesantă. Personajul este bine conturat şi acţiunea alertă. Deşi romanul are peste 600 de pagini, niciodată nu o să ai senzaţia că ai citit prea mult.
  2. merită mai ales dacă eşti un fan al genului horror, indiferent de-i pe peliculă sau pe hârtie şi o recomand pentru că este de preferat ultimelor filme de groază. Cartea asta chiar îţi dă fiori. Literalmente.
  3. sunetul scoicilor poate fi înfricoşător… extrem de înfricoşător… Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, tot ce trebuie să faci este doar să stai în pat lângă Edgar Freemantle şi să priveşti pânzele şi marea…

În final doar atât mai am de zis:

Dacă picturile ar vorbi, sper să nu o facă ca în Duma Key. 🙂

Spune-ţi părerea despre recomandarea noastră, propune şi tu titluri şi pune de-o recenzie şi, cine ştie, poate îti facem rost de o reducere.

Lectură plăcută.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s