Librarium continuă campaniile de reduceri!


Dragi cititori,

În luna DECEMBRIE la Cartea de nisip în Timisoara și la Book Corner în Cluj-Napoca vă puteți bucura în continuare de campaniile noastre de reduceri.

20% reducere la cate cinci carti. În fiecare zi altele

Aceasta campanie marca Librarium se relaseaza în luna decembrie cu o surpriză. Dacă până acum v-ați obișnuit să găsiți la reducere titluri de calitate propuse de noi – bestseller-uri, volume premiate, cărți realizate în conditii grafice deosebite, noutăți editoriale și multe cărți frumoase pentru copii – e vremea ca noi să primim propunerile dumneavoastră. Cartea Joker – cartea surpriză propusă de dumneavoastră – vă sta la reducere în fiecare locație Librarium cate o săptămână.

Voucherul valoric de 10 lei

Dacă treceți în drumul dumneavoastră zilnic fie pe la Cartea de nisip, în Timișoara, sau pe la Book Corner, în Cluj-Napoca, cumpărând cărți în valoare de 100 de lei, primiți cadou un voucher valoric de 10 lei pe care să-l folosiți în librăriile noastre oricând doriți.

15% reducere pentru cadrele didactice

Orice produs din librariile noastre este oferit la un pret cu 15% mai mic fiecarui profesor, educator, învatator sau bibliotecar.

2 +1 de la Editura Art

Editura ART vă provoacă să combinați cărțile inteligent și eficient. Numai la Librarium, pentru oricare două titluri cumparate, pe al treilea îl primiți cadou.

1+1=3 la Editura Nemira

Promoția prin care un titlu al Editurii Nemira devine gratuit în momentul în care alegeți să cumpărați trei volume din oferta acestei edituri, se continuă și luna aceasta.

Prețuri fixe de 5 sau 10 lei

Pe langă toate acestea, în permanență veți găsi la noi o sumedenie de titluri cu prețuri fixe oferite de majoritatea editurilor.

Tot ce trebuie să faceți este să treceți pe la noi. Cu cât mai des, cu atât mai bine pentru că vă oferim surprize în fiecare zi. Așteptăm zilnic părerile, sugestiile și comentariile dumneavoastră pe www.carteadenisip.wordpress.com sau pewww.grupullibrarium.ro. Propunerile pentru cartea Joker pot fi trimise pe adresa de mail carteadenisip@grupullibrarium.ro sau exprimate liber în fiecare librarie.

Cu cele mai bune gânduri,

Echipa Librarium!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s