Bijuterie de librarie


Cartea de nisip vă invită sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17.00, în sala mare sub luminator să vă desfătaţi şi să admiraţi o Bijuterie de librărie. Expoziţie de podoabe, metale nobile şi pietre scumpe purtând semnătura artiştilor timişoreniDaniela Cristescu şi Adrian Popa.

Un regal de materii preţioase – perle, emailuri, aur, diamant, smarald, rubin, safir, perle – sau semipreţioase – acvamarin, topaz, turmalin, citrin, fildeş – oferit timişorenilor de cei doi artişti cărora le place să facă daruri. Bijuteriile sunt cadoul ideal chiar sau mai ales dacă cel de lângă tine e…bijutier. Trebuie să fii cu atât mai atent. Dintre cadourile pe care cei doi şi le-au făcut: o cruce malteză (de la Adi pentru Dana), un inel cu acvamarin (de la Dana pentru Adi). Pentru un artist, însă, indiferent de comanditar, orice bijuterie este, în felul ei, un cadou…

Daniela Cristescu lucrează ca bijutier din 1988, ucenicia şi-a făcut-o la Dinamo, apoi au urmat diploma şi celelalte recunoaşteri. Adrian Popa a învăţat meserie de la…Daniela Cristescu, examenul şi diploma oficiale de profesionist obţinându-le în 1994.

Vă aşteptăm cu mare drag!

Pe strada 9 Mai, la numărul 3.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s