Alba Iulia colţ cu Victor Vlad de la Marina


Sigur cei care ne-au vizitat zilele acestea s-au intrebat dacă ne-am închis, unde am plecat, cum, în final, se face că acum câteva zile eram aici şi acum nu mai suntem. E foarte simplu. Cartea de Nisip vă pregăteşte o surpriză. Ne mutăm într-un alt spaţiu,  pe str. Alba Iulia colţ cu Victor Vlad de la Marina. Ne veţi gasi acolo într-o altă atmosferă, cu aceiaşi librari, aceleaşi cărţi pe care le apreciaţi, noile noastre evenimente şi vechea aromă de cafea sau de ceai. Pentru că, de fapt, noi oriunde ne mutăm, rămânem aceiaşi pe care ii ştiti.  Până despachetăm, scrieţi-ne sugestiile voastre, aşteptările sau chiar cum arată Timişoara fără noi.

10 gânduri despre „Alba Iulia colţ cu Victor Vlad de la Marina

  1. Abia astept sa redeschideti in aprilie! Sper sa se pastrezez aceeasi atmosfera, sa nu va transformati in Carturesti, adica accentul sa ramana pe carti si nu pe ceai. Asa cum era pana acum, cu cafele si ceaiuri simple, era perfect! Ne vedem in aprilie!

  2. Pacat, vi se potrivea atat de bine locul in care ati fost, cu tavanul acela cu vitralii, incaperile mai mici si mai mari si camera cartilor pentru copii, atat de linistita si ocrotita in capatul librariei. Alba Iulia mi se pare un pic cam aglomerata pentru voi …

  3. Daca librarii raman aceiasi, cu acelasi diletantism si cu nepriceperea la fel de etalata… mai bine va transformati intr-un aprozar. Ca tot negustorie este!

    • Buna Marius, speram sa deschidem in cateva saptamani (2-3), e un raspuns evaziv dar din pacate depindem de lucruri care nu pot fi grabite.

    • Inca nu putem anunta cu certitudine o data pentru deschidere, ne pare rau. Speram sa reusim in 2/3 saptamani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s