Săptămâna culturii – un act de cultură azi, o societate mai bună în viitor


Asociaţia Culturală Noua Acropolă împreună cu Primăria Municipiului Timişoara adresează timişorenilor o invitaţie la autenticitate, propunând evenimentul Săptămâna culturii.

Săptămâna culturii va avea loc în Piaţa Libertăţii la Cercul Militar Timişoara, în perioada 18-24 martie. Dintre evenimentele propuse: prelegeri filosofice; proiecţii de filme documentare; atelier de teatru şi muzică; atelier de pictură; atelier de Senet – jocul faraonilor; ceainărie filosofică; concurs de poveşti; ceremonia ceaiului; ikebana; atelier de legătorie de carte; atelier practic de bune maniere; serată dansantă.

Cu ocazia acestui eveniment îi invităm pe timişoreni să doneze cărţi pentru bibliotecile din spaţiul rural. Toate cărţile adunate vor fi donate bibliotecii comunei Orţişoara, care în prezent are 12000 de cărţi care deservesc 600 de copii şi tineri. Cartea, pentru mulţi dintre ei, este încă un prieten, prin urmare participaţi la susţinerea culturii şi a prieteniei printr-un gest simplu, dar valoros.

Adevărata artă conţine întotdeauna un mesaj profund – ea trebuie să producă o schimbare în fiinţele umane, trebuie să ne transforme în persoane mai armonioase, mai echilibrate, mai juste, capabile să trăiască toate lucrurile cu un zâmbet şi capabile să înfrunte toate dificultăţile cu un suflet senin.

Cultura este privită ca o Cenuşăreasă, deoarece nu oferă rezultate imediate. Dar istoria ne arată că efectele culturii sunt durate în piatră şi e greu să nu fie observate.

Vă invităm să aflaţi mai multe informaţii despre evenimentul Săptămâna Culturii pe site-ul nostru http://www.noua-acropola.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s