Dragi copii, dragi parinti, dragi bunici…


 

A fost odată ca niciodată…“…cea mai frumoasă iarnă din câte fuseseră. Zăpada acoperise munţii şi câmpiile şi strălucea până departe, luminând cerul întunecat. Albă ca Zăpada plecase în lume, lăsându-şi povestea în urmă. Luase piticii cu ea, fireşte, dar în aşteptarea prinţului şi a căsătoriei lor ce urma să se înfăptuiască mult mai tarziu, abia după venirea şi după moartea Babei Cloanţa. Ea se hotărâse să mai călătorească peste munţi, să mai cunoască şi alte fiinţe, şi alte poveşti…”

 

Poveştile care dau buzna la Cartea de nisip. Pe rafturi, printre rafturi, pe vitrine, pe podea, prin sacoşe şi poşete… Poveşti de iarnă scrise şi rostite de Silvia Kerim. Pentru copii, părinţi, bunici. Pentru cei mari, pentru cei mici. Vineri, 10 decembrie, de la ora 17.00. Tot pe înserat, şi tot la Cartea de nisip toată lumea meştereşte podoabe pentru bradul de Crăciun.

 

Iar sâmbătă, 11 decembrie, la ora 11.00, vă aşteptăm dimpreună cu Asociaţia Culturală Kratima, să poftiţilibrari, editori, profesori, părinţi, bunici – la masa rotundă cu tema Literatura română pentru copii, încotro? Cu participarea extraordinară a scriitoarei Silvia Kerim. Cu singuranţă vom avea de povestit!

 

Vă aşteptăm cu mare drag!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s