Anibalector – devoratorul de de cărți


Scriitorii buni nu au cum să fie oameni „normali la cap” însă cititorii lor, da. Relația primilor cu a celor din urmă este, dacă vreți, relația valului cu surfeur-ul care il călărește. Cititorul primește o poveste pe care o asimilează, de care se bucură, din care invață, dar față de care rămâne detașat. Cititorul primește povestea altcuiva, primeste un lucru trăit care a avut un preț. Cu cât prețul plătit a fost mai mare, cu atât povestea este mai valoroasă. Cititorul primește de-a gata ceea ce scriitorul trăiește. Rui Zink este scriitorul iar tu ești Cititorul din peșteră.

Strengarul care își începe călătoria în lumea cărții dintr-o întâmplare, ajunge să descopere tainele și bucuria cititului dialogând în permanență cu animalul lector, entitatea care se hrănește cu literatura. Întrebându-se ce sens are cititul și cu ce te ajută iși primește răspunsurile sub forma unor teme de reflecție din care singur trebuie să extragă adevărul . Călătoria imaginară a ștrengarului este o poveste care te face să te îndrăgostești de cărți, este ghidul perfect pentru cei care au curiozitatea să afle ce stă între copertele cărților.

Această carte se adresează celor care pot vedea cu ochii minții, celor care întrezăresc printre rânduri lumea la care acestea se referă. A citi înseamnă a privi prin gaura cheii misterul de dincolo de ușă.

Cititorul din peșteră este cartea care te face să citești.

Anunțuri

Un gând despre „Anibalector – devoratorul de de cărți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s