Puști și puștoaice, trebuie să veniți la BOOKFEST!


Dar inainte de a ajunge acolo te așteptăm la Cartea de nisip unde va trebui să descoperi câțiva dintre eroiii tăi preferați.

Nu mai pierde timpul fiindcă nu a mai rămas mult!

Caută în librărie cartonaşele cu personajelor tale preferate, Greg (Jurnalul unui puşti), Nikki (Însemnările unei puştoaice) şi Nate (MareleNate – serie nouă, în curs de apariţie la Editura ART). După ce ai găsit unul dintre cartonaşe, cere-i librarului un formular de participare la concurs. Completează-ţi datele şi vino la Bookfest Timişoara, în incinta Centrul Regional de Afaceri Timiş (CRAFT), până pe data de 17 martie, ora 11.00.

Pentru a participa la concurs, trebuie să reţii parola scrisă pe spatele unuia dintre cartonaşele luate din librărie şi să introduci în urnă formularul de participare, corect completat. Câştigătorii vor fi extraşi, începând cu ora 12.00, la festivitatea de premiere care are loc în spaţiul de evenimente din cadrul târgului.

Copiii care îşi doresc să participe şi la expoziţia târgului sunt rugaţi să îşi depună şi desenele cu personajele lor preferate în momentul depunerii formularelor de participare. Numele participanţilor trebuie scris pe spatele desenelor. După desemnarea câştigătorilor, în spaţiul de evenimente al târgului, actriţa Ramona Olosz îi va ajuta pe cei mici să descopere personaje memorabile din cărţi recent publicate în cadrul MINI-BOOKFEST. De asemenea, cei mici se vor putea bucura de sesiunile de lectură, de face-painting şi de desen, oferite de organizatori.

3 participanţi la acest concurs vor câştiga câte un exemplar din Însemnările unei puştoaice, de Rachel Renée Russell, cea mai tare serie pentru copii de după Jurnalul unui puşti !

Reclame

2 gânduri despre „Puști și puștoaice, trebuie să veniți la BOOKFEST!

  1. Pingback: Cartea de nisip la Bookfest Timișoara « Cartea de nisip

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s