Seria Prima dată – o colecție inedită


Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru orice există un început și pentru orice facem există o primă dată iar acea primă dată poartă în ea ceva ce nu se va mai repeta. În viața fiecărui om normal există ori o primă carte, ori o primă beție, ori o primă țigară, ori o primă dragoste sau dezamăgire în dragoste, o primă călătorie în străinătate, o primă pereche de blugi sau un prim job. Sau toate la un loc. Cu câtă plăcere și cu ce emoție a retrăirii vă aduceți aminte de primele voastre dăți, și chiar dacă nu sunt întâmplări plăcute, tot cu zâmbetul pe buze le povestiți.

Găsim în aceste foarte reușite antologii povestile adevărate si pline de haz ale unor povestitori de meserie. Rar găsești antologii atât de originale și atât de vii. Seria Prima dată este un proiect literar ce îi pune laolaltă, într-un mod cu totul inedit, pe Șerban Foarță, Johnny Răducanu, Matei Pleșu, Livius Ciocârlie, Lucian Mândruță, Mihail Vakulovski, Bogdan Ghiu, Mircea Cărtărescu și foarte mulți alții.

Cărțile prima dată sunt cărți care spun povești și trezesc in fiecare cititor sentimentul virginității, al începutului, al copilăriei mature cu care unii dintre noi vom ramăne până la capăt.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s