Scurt-metraje cu Léo Verrier


Librăria Cartea de Nisip și Institutul francez din Timișoara vă invită miercuri 4 iulie 2012, de la ora 19, la o întâlnire cu tânărul realizator de scurt-metraje Léo Verrier.

Evenimetul face parte din FESTIVALUL FILMULUI DE UMOR  a 3-a ediţie CINEMA ÎN AER LIBER 4 şi 5 iulie 2012.

Pentru această a treia ediţie a festivalului, Institutul francez din Timişoara vă propune două filme care-l au ca protagonist pe Gérard Depardieu: Pôtiche de François Ozon şi Mammuth de Gustave de Kervern şi Benoît Delepine. Ambele filme sunt subtitrate în limba română.

În deschidere: miercuri, 4 iulie scurt-metrajul Dripped, de Léo Verrier şi joi, 5 iulie scurt-metrajul Logorama de François Alaux, Hervé de Crécy şi Ludovic Houplain.

Accesul este gratuit la toate evenimentele (în limita locurilor disponibile).

Léo Verrier iubeşte să inventeze poveşti despre lucruri şi oameni şi merge  mai departe: reinventează istoria personajelor celebre. Astfel se naşte povestea lui Jackson Pollock, un adevărat canibal al picturii, care se transformă el însuşi în propria-i capodoperă, pentru că… nu este aceasta fantezia tuturor artiştilor?

Un grafism detaliat unde textele şi lumina joacă un rol important şi însoţesc poveştile realizatorului şi grafistului francez apreciat în lumea animaţiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s