Astrologia cu Ramona Venturini și Călin Ionescu


 

Librăria Cartea de Nisip te invită duminică, 28.10.2012 ora 18, la o întâlnire dedicată ASTROLOGIEI. Va vorbi actorul Călin Ionescu alături de invitata sa Ramona Venturini.

 

 

Astrologia a fost definită de-a lungul timpului în felurite moduri. Tocmai pentru că este o știință mentală, cu o mare aplicabilitate practică, și categoric adaptată personalității unice a fiecărui individ, poate fi abordată ca un instrument creativ în viața de zi cu zi. Astrologia poate fi considerată cea mai veche știință aparută pe pământ. Ea „funcționează” de multe mii de ani, chiar dacă puțini au fost oamenii care au abordat-o cu respectul și încrederea potrivită. Se poate spune ca din ea, și pentru ea, s-a născut astronomia, stiință care încercă să dezvăluie ochilor și mintii noastre, frumusețea, veridicitatea și aplicabilitatea astrologiei.

Ramona Venturini s-a născut la 1 august 1969, la Piatra Neamţ. A absolvit Facultatea de Inginerie Chimică, Universitatea Politehnica Timişoara iar de 12 ani practică meseria de astrolog metafizician.

Studiază astrologia și şi metafizica încă din 1993, la Asociaţia Elta Universitate. În prezent, Ramona face un curs de perfecţionare în Taijiquan şi Qigong.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s