Concert ordinar: Mai am un singur DOORS


  invităm joi, 15 noiembrie, de la ora 19,  la concertul Mai am un singur DOORS, un proiect Acoustica „Monsters of Folk” .

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Daniel-Silvian Petre (voce, muzicuță, blockflote – a cântat cu  Survolaj și Chin) și Emil Kindlein (chitară, voce, percuție, muzicuță – a cântat cu Deocamdată și For Sale) au pus în scenă  spectacolul  Mai am un singur DOORS.

În concert sunt aduși pe aceeași scenă The Doors, Nirvana, Bob Dylan, Johnny Cash, The Rolling Stones, Nick Cave, The Beatles, Metallica dar și Maria Tănase, Nicu Vladimir și compoziții proprii. Unele piese sunt traduse în premieră în limba română.

ACOUSTICA este la primul concert acasă, după accidentul tragic suferit de Emil „Silverfinger” Kindlein. Prezența este obligatorie.

Mai am un singur DOORS aduce laolaltă viziuni proprii asupra unor piese de Allman Brothers, Tom Waits, Nirvana, Johnny Cash și, desigur, The Doors, cu texte tălmăcite în limba română de către Daniel-Silvian Petre care împreună cu Emil Kindlein a pus bazele unui duo acustic (folk, blues, rock) răsplătit, în nici jumătate de an de activitate, cu marele premiu al festivalului Om Bun, în decembrie 2009.

Au înregistrat împreună, în studioul propriu, două albume – Overdose și Napalm d’Or, după texte apărute în cărțile omonime ale lui Daniel-Silvian Petre, lansate la editura Blumenthal.

Petre și Kindlein au susținut numeroase concerte de club în Cluj, Timișoara sau Oradea, dar și în București. De asemenea, au fost invitați la edițiile 2010 și 2011 ale festivalului Folk You!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s