Concert KooperativA


Cartea de Nisip te invită vineri, 30 noiembrie, ora 20, la un concert special KooperativA, primul dintr-un proiect mai amplu ce presupune un concept experimental sincretic de fusion musical cu elemente de proiecție vizuală.

Intrarea este liberă.

 

 

KooperativA este un proiect născut din întîlnirea dintre un muzician, un actor, un artist video și un grafic-designer. Toți fascinați de sunet. Toți fascinați de imagine. Și nu în ultimul rînd, gravitînd cu toții în jurul artei teatrului. Pe cât de empatici pe atât de diferiți, Sebastian Hamburger, Doru Iosif, Lucian Matei și Ljubomir Popov au construit – pas cu pas, sunet cu sunet, imagine cu imagine – conceptul unui spectacol de fuziune pe care îl numesc „electro / visual”. KooperativA propune o călătorie a simțurilor printr-un spațiu în egală măsură psihedelic, high-tech, intelectual și emoțional.

 

Componența grupului: Doru Iosif (instrumente de suflat, vocal), Sebastian Hamburger (baterie, sound controller, percuție, programare sunet), Ljuba Popov (acordeon, percuție, midi controler), Lucian Matei (bas, visuals).

Anunțuri

Un gând despre „Concert KooperativA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s