Salonul de Carte Bookfest Timişoara 2013 – autori renumiţi şi peste 15.000 de titluri de carte


Scriitorii Lucian Boia şi Juan Pablo Villalobos (aflat la prima sa vizită în România) vin la Salonul de Carte Bookfest Timişoara 2013.

În perioada 14-17 martie, se va desfşura cea de-a doua ediţie a Salonului de Carte Bookfest. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT), Bd-ul Eroilor de la Tisa, nr. 22.

Timişorenii care vor trece pragul Salonului vor beneficia de peste 15.000 titluri de carte, din cele mai variate domenii, la preţuri mai mult decat accesibile.

Invitaţii speciali ai Bookfest 2013 sunt autorul mexican Juan Pable Villalobos, respectiv Lucian Boia. Pe 15 martie, de la ora 18:00, vizitatorii se vor putea întâlni  cu autorul mexican Juan Pablo Villalobos, iar în data de 17 martie cu cel mai bine vândut autor al momentului în România, Lucian Boia.

Vor fi prezente unele dintre cele mai importante edituri, din Timişoara şi din ţară (Cartea de Nisip- Librarium, Editura All, Curtea Veche Publishing, Editura Excelsior Art, Editura Herald, Editura Humanitas, Editurile Lider şi Muzicală, Meteor Press, Editurile Polirom şi Cartea Românească, Editura Rao, Editura Ponte, Editura Trei, Editura Universităţii de Vest), dar şi distribuitori precum Okian (reprezentanţi Pearson-Longman în România). Standurile editurilor Corint Junior şi Gama vor pune la dispoziţia părinţilor cadouri şi cărti speciale pentru copii.

Bookfest_TM_2013

###

Despre Bookfest

Bookfest este cel mai important salon de carte din România, ajuns deja la a opta ediţie, singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internatională marcantă. Aproximativ 90.000 de oameni au vizitat Salonul International de Carte Bookfest 2012 (30 mai – 03 iunie), luând parte la peste 300 de evenimente (lansari, dezbateri, colocvii, concerte, evenimente pentru copii, proiectii cinematografice, evenimente interactive). Anul acesta invitat de onoare va fi literatura germana prin participarea Austriei, Elvetiei si Germaniei în cadrul proiectului Trei tari, aceeasi limba.

Evenimentul este organizat de Asociatia Editorilor din România, sub egida Federatiei Editorilor din România, si este co-finantat de Consiliul Judetean Timis.

Despre Cartea de Nisip

Cartea de nisip este prima librărie a grupului Librarium. Ideea unui loc care să găzduiască în acelaşi timp o librărie, o cafenea, un spaţiu pentru copii, un loc al evenimentelor culturale este ideea de la care s-a plecat. Astăzi suntem mai departe. Încercarea noastră de a crea un loc special care să impresioneze pe cel care acceptă propunerea noastră se pare că a avut succes. Asta ne-o spun sau ne-o dau de înţeles majoritatea celor care ne calcă pragul.

Grupul Librarium mai deţine librăriile Bastilia (Bucureşti), Book Corner (Cluj-Napoca) şi Avant-Garde (Iaşi). 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s